Befejeződött „Emlékezzünk együtt Petőfire” projekt megvalósítása

  • 2022. január 30.
  • admin
Hír

Az Országos Petőfi Sándor Társaság 2020. december 04. napján nyújtott be támogatási kérelmet Kiskőrös Kulturális Központ Közösségalapú Fejlesztése Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia keretében a Kiskőrösi Kulturális Központ Helyi Akciócsoport által meghirdetett „Civil szervezetek tevékenységét segítő egyéb infrastrukturális fejlesztések” című, TOP- 7.1.1-16-H-052-3 kódszámú felhívásra. A támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült.

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2020-00788 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A megítélt 1 185 057,-Ft támogatásból a Társaság használatában lévő , Kiskőrös, Pozsonyi utca 2. szám épületben elhelyezkedő helyiség felújítása során a tevékenységnek megfelelő kopásálló laminált padlóburkolatot fektettek le, a 3 db fa nyílászáró és az elektromos hálózat felújításra került, valamint korszerű lámpatestek felszerelése valósult meg. Felhelyezésre kerültek az információs táblák is. A fentiekhez kapcsolódóan festést-mázolást valósítottak meg.

A projekt sikeresen lezárult. A támogatás segítségével felújítandó helyiséget jelenleg a társaság a velük együttműködő kis-közösségekkel közösen szervezett programok és tájékoztatók megtartására szeretné rendszeresen használni, de a lakosság egészének is lehetősége lenne igény felmerülése esetén,
közösségépítő tevékenységeikhez kapcsolódó rendezvények megtartására.

További információ kérhető:

Kispálné dr. Lucza Ilona elnök

Országos Petőfi Sándor Társaság
6200 Kiskőrös, Pozsonyi utca 2.

Befejeződött „Emlékezzünk együtt Petőfire” projekt megvalósítása - sajtóközlemény
154.93 KB
sajtokozlemeny_petofi.pdf